Home » iPhone covers » Spam » Julegaverideer til ham

Julegaverideer til ham

julegaver-til-ham

Julen nærmer sig så småt, derfor skal vi også til at handle julegaver til vores nærmeste. Vi har her forsøgt at samle en lille top 3, over julegaver til din søn, mand, bror eller kæreste. Alle produkterne, som du finder på listen, vil kunne købes på www.TrendCover.dk – endda til en rimelig pris. Hvis du er i tvivl om prisen, så kan du sammenligne priserne på Pricerunner.

Sandberg Solcelle PowerBank 6000 mAh

Med denne smarte PowerBank slipper du for tomme batterier. Udover det så skal din PowerBank aldrig oplades – såfremt at solen i stedet kan hjælpe dig med dine opladninger! PowerBanken er nemlig drevet af solceller, som man kender fra moderne huse rundt omkring i det danske land. PowerBanken har en rimelig størrelse på 6000 mAh. Producenten bag PowerBanken er danske Sandberg, som garanterer dig et kvalitets valg.

Jabra Step Wireless Stereo Bluetooth Headset

Slip for at have ledninger hængende fra dine øre, når du skal nyde den sprødeste musik fra din smartphone eller tablet. Med disse ledningsfri høretelefoner, kobler du blot din smartphone og høretelefoner sammen igennem bluetooth. Høretelefonerne er af højeste kvalitet, og er produceret af det store og anerkendte mærke, Jabra, som er verdenskendte for deres kvalitetssikre design og funktionalitet.

Sandberg iConheli Bluetooth Helicopter – iPhone

Du kan næsten ALT med dine iPhone i dag – nu kan du også blive pilot med den!  Med denne fjernstyrede helikopter fra danske Sandberg, kan du flyve rundt med din helt egen helikopter – ved blot at hente en app og efterfølgende plugge dig på. Super nemt og sjovt! Der medfølger en dansk manual, så du er sikker på at du kommer bedst muligt i gang med din flyvekarriere. Bemærk venligst at helikopteren kun virker med Apple produkter.

Du kan se iConheli i luften her:

Alle julegaverne kan købes på TrendCover.dk. Hold dig opdateret her på bloggen, for flere gaveideer – bl.a. til hende!

Skriv et svar