Home » iPhone covers » Spam » Julegaveideer til hende

Julegaveideer til hende

julegaver-til-hende

Vi følger op på vores tidligere blog indlæg med gaveideer til ham, med et nyt indlæg, hvori du får tre smarte og fede gaveideer til hende. Om det så er din kone, kæreste eller bedste veninde, så er vi sikre på at én af disse gaveideer kan falde i hendes smag. Derudover er alle gaverne forholdsvis billige, og de kan byttes frem til d. 15 januar, hvis du ikke rammer plet! De tre gaveideer kan ses herunder:

Happy Plugs Earbud Pink / Guld

Alle kvinder elsker at høre musik! De færreste har dog nogle seje og modeinspirerede høretelefoner. Med et sæt høretelefoner fra det svenske fashion brand, Happy Plugs, kan du give dine kære de lækreste høretelefoner. Høretelefoner er i valgfri farve – vi har dem endda i guld, hvis hun virkelig skal skille sig ud! Happy Plugs er prisvindende for deres innovative og lækre design – derudover er kvaliteten i førsteklasse!

Høretelefonerne fås både som earbuds til 189 DKK og in-ear til 249 DKK.

Jabra Sports Wireless+ Stereo Bluetooth Headset

Ved du allerede nu, at dine kære kommer til at tage liiidt for meget på i juleferien? Så hjælp dem i gang med deres kommende nytårsforsæt med et par trådløse sportshøretelefoner fra det anerkendte mærke Jabra. Høretelefonerne kører over bluetooth signaler, fremfor de originale, klodsede ledninger. Husk at høretelefonerne ikke kun virker til vægttab, men også almindelige sportsaktiviteter, såsom fitness eller løbning.

Høretelefonerne fås i en standard version samt en Apple version.

Sandberg PowerBank 2200 mAh – Pink

Tager din veninde ualmindeligt mange selfies til instagram og Facebook? Så kan hun sikkert godt opbruge sin smartphones batteri et par gange i løbet af en dag. Med en PowerBank fra Sandberg, kan hun løbende oplade sin smartphone, så hun undgår at løbe tør for strøm! Den kan cirka oplade et smartphone batteri halvanden gang, så der er strøm til en masse selfies! PowerBanken fås selvfølgelig i en fræk og hurtig pink farve!

Udover pink fås powerbanken også i sølv, sort, blå og grøn.

Alle julegaverne kan købes på TrendCover.dk – følg med på bloggen for flere gode gaveideer.

Skriv et svar